Wellness & Beauty flytter fra Perlegade 36 til Høruphav!

Jeg er nu ved at komme på plads i nye lokaler hos Tandlægehuset i Høruphav, Søndre Landevej 214.

Det var en stor beslutning at rykke teltpælerne op fra byen og flytte min klinik lidt ud for byen, efter 10 år i byen og 8 år på Perlegade. Jeg havde i lang tid søgt de perfekte lokaler til min klinik og endelig lykkedes det at finde lokaler hvor jeg også kan lave kropsbehandlinger i et afslappende atmosfære samt alle de skønhedsbehandlinger jeg har lavet i forvejen. Nu kan der også bestilles Wellness behandlinger som jeg indtil videre kun har kunnet tilbyde hos Wellness by Thora, Dyvig Badehotel.

Jeg har i lang tid oplevet at kunderne havde svært ved at finde ud alle de nye klinikker i byen og valgte derfor at flytte væk fra byen og tættere på mange af mine kunder som netop kommer fra Høruphav. Jeg er dog godt klar over at nogen skal køre længere og evt ikke kan gå eller cykle ned til mig nu.

Derfor føler jeg mig meget priviligeret at de fleste af mine kunder har valgt at følge mig trods min flytning og trods at nogen har længere vej at finde frem til klinikken. Dette er jeg meget taknemlig for! Jeg håber også at Høruphav tager godt i mod min klinik og støtter op om lokal virksomheder. Jeg har allerede den fornemmelse at det bliver så godt!

Jeg glæder mig til at tage imod jer alle sammen, nye og gamle kunder på min nye klinik i Høruphav.


Kærlig skønhedshilsen fra Thora17 visninger0 kommentarer
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Thora Blomsterberg